Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Βιογραφικο Δημάρχου

Αγαπημένοι μου Συμπολίτες

Προσωπικά μετέχω στα κοινά από τα μαθητικά μου χρόνια. Υπήρξα Πρόεδρος δεκαπενταμελούς στο σχολείο, έπειτα πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μου και αργότερα εκλεγμένος δύο φορές – από την ηλικία των 24 ετών – Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε νεοσύστατο Δήμο Τροιζήνας και Αντιδήμαρχος την ίδια περίοδο.

Ταυτόχρονα διετέλεσα μέλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Τροιζηνίας, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Τροιζήνας και εν συνεχεία εκλεγμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραία.

Από το 2011 συμμετέχω στη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου του Γαλατά και τα τελευταία 4 χρόνια από την θέση του Προέδρου. Σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου πετύχαμε πολλά πράγματα, ιδρύσαμε νέα τμήματα, δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να ασχοληθούν με νέα αθλήματα, πάντα με έμφαση στην διάπλαση του ήθους των αθλητών.

Με αυτές τις εμπειρίες για εφόδιο, τίθεμαι επικεφαλής του Συνδυασμού μας. Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν εύκολη καθώς γνωρίζω καλά τις απαιτήσεις, τις θυσίες και τον αγώνα που πρέπει να κάνω. Έλαβα υπόψη μου όμως την αγωνία και το κάλεσμα πολλών επαγγελματιών, την προτροπή συμπατριωτών και την γνώμη φίλων.