Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


O Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικής χαράς στην Τ.Κ. Αγίας Ελένης του Δήμου Τροιζηνίας–Μεθάνων  (21/05/2023)

O Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικής χαράς στην Τ.Κ. Αγίας Ελένης του Δήμου Τροιζηνίας–Μεθάνων.


Σκοπός της προμήθειας ήταν η αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υποδομών της υφιστάμενης παιδικής χαράς, δημιουργώντας σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις παιχνιδιού για τα παιδιά της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών του Δήμου.


Εκτελέστηκε η προμήθεια και τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων οργάνων παιδικής χαράς, ελαστικών πλακιδίων για τους χώρους πτώσης των οργάνων, συνθετικού χλοοτάπητα για τους χώρους όδευσης της παιδικής χαράς καθώς και πινακίδας με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο των παιδικών χαρών.


Ο προς προμήθεια εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος, σύμφωνα με τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα και τα δάπεδα είναι κατάλληλα για χρήση σε παιδικές χαρές.