Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες του εσωτερικού χώρου του Νηπιαγωγείου Γαλατά  (14/09/2021)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 14-09-2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες του εσωτερικού χώρου του Νηπιαγωγείου Γαλατά.


Η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα συντήρησης των σχολικών μονάδων.


Στόχος μας είναι οι μαθητές του Δήμου μας να φοιτούν σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα σχολικά κτίρια. Καταβάλλουμε προσπάθειες για την αναβάθμισή τους, παρά τους περιορισμένους οικονομικούς μας πόρους. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάλογες εργασίες στο Νηπιαγωγείο Γαλατά πραγματοποιήθηκαν πριν από 14 ολόκληρα χρόνια!!!!


Συγκεκριμένα οι εργασίες που έγιναν αφορούσαν:


Α. Σε όλη την εσωτερική τοιχοποιία:
αντικατάσταση φθαρμένων γυψοσανίδων, καθαίρεση αποσαθρωμένων επιχρισμάτων και αντικατάστασή τους με έτοιμο ιvοπλισμέvο επίχρισμα, τριβή σε όλη την επιφάνεια της τοιχοποιίας και διάστρωση με αστάρι, επούλωση με διάστρωση λεπτόκοκκου στόκου στα σημεία του επισκευασμένου επιχρίσματος, εκ νέου τριβή στα σημεία του επισκευασμένου επιχρίσματος και διάστρωση με αστάρι και ελαιοχρωματισμός με 3 χέρια σε όλη την επιφάνεια της τοιχοποιίας. 


Β. Σε όλο το εσωτερικό ξύλινο ταβάνι:

καθαρισμός του περιμετρικού αρμοκάλυπτρου από παλαιά χρώματα, τριβή σε όλη την επιφάνεια του ξύλινου ταβανιού και διάστρωση με βερνίκι εμποτισμού σε 3 χέρια. 


Γ. Σε όλες τις εσωτερικές ξύλινες πόρτες:

τριβή σε όλη την επιφάνεια των εσωτερικών ξύλινων πορτών έως τον πλήρη αποχρωματισμό από παλαιά χρώματα, διάστρωση με αστάρι σε 2 χέρια σε όλη την επιφάνεια, εκ νέου τριβή για προετοιμασία των επιφανειών και ελαιοχρωματισμός με 2 χέρια σε όλη την επιφάνεια των πορτών.


Οι εργασίες συνεχίζονται και σε άλλα σχολεία με τρόπο που δεν παρεμποδίζεται η λειτουργία τους, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση των σχολικών κτηρίων.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ