Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων σας υπενθυμίζει τις Έκτακτες Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων για την υλοποίηση κινηματογραφικών γυρισμάτων ξένης τηλεοπτικής σειράς.  (03/09/2021)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 03-09-2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων σας υπενθυμίζει τις Έκτακτες Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων για την υλοποίηση κινηματογραφικών γυρισμάτων ξένης τηλεοπτικής σειράς.


Μετά από αίτημα εταιρείας τηλεοπτικής παραγωγής για σειρά που θα προβληθεί σε διεθνές συνδρομητικό κανάλι η Αντιπεριφέρεια ΠΕ Νήσων παραχώρησε την σχετική έγκριση.


Για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων από το ύψος της διασταύρωσης για Κολιάκι μέχρι το νότιο τμήμα του δρόμου, στη διασταύρωση για Δρυόπη (Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων).


Στον Ισόπεδο Κόμβο Δρυόπης και στον Ανισόπεδο Κόμβο Δρυόπης (Μύλος) η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή των οχημάτων προς Δρυόπη – Τραχειά Αργολίδας.


Πιο συγκεκριμένα, το κλείσιμο του δρόμου θα αφορά στις ώρες 07:00-19:00 τις ημέρες 7, 8, και 9 Σεπτεμβρίου.
Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.


Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν οι ομορφιές του τόπου, καθώς η προβολή της περιοχής θα είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο.


Επίσης, τα πολυπληθή συνεργεία θα φιλοξενηθούν στην γύρω περιοχή, για τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα.


Οι Δήμοι Επιδαύρου & Τροιζηνίας-Μεθάνων, φορείς της περιοχής και οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τα γυρίσματα της σειράς.


Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.


Η Περιφέρεια ΠΕ Νήσων στηρίζει προσπάθειες που σκοπό έχουν την ανάπτυξη και την προβολή της Περιφέρειάς μας.