Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Η ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά ήταν και είναι για εμάς ζωτικής σημασίας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, ειδικά μάλιστα εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία  (06/02/2021)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 06-02-2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά ήταν και είναι για εμάς ζωτικής σημασίας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, ειδικά μάλιστα εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.


Αποτελούσε ένα από τα κορυφαία ζητήματα που έπρεπε να επιλυθούν και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Κώστας Κατσαφάδος, όπως μας πληροφόρησε έδωσε επιτέλους λύση.


Σήμερα Σάββατο 06/02 θα γίνει ένα έκτακτο δρομολόγιο με επιβατικό πλοίο και από τη Δευτέρα 08/02 θα υπάρχουν τρία δρομολόγια την εβδομάδα με επιβατικά πλοία τα οποία θα διέρχονται από τα Μέθανα και θα έχουν τελικό προορισμό τον Πόρο.


Σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις ημέρες των δρομολογίων.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό κ. Κατσαφάδο, γιατί αντιλήφθηκε το πρόβλημα και έδωσε σε συνεργασία με τις Ναυτιλιακές Εταιρείες λύση.


Καλούμε όλους τους πολίτες που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν καθώς και τους ναυτικούς μας, να τηρούν πιστά τα μέτρα, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς και επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα.