Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνουν ότι την Πέμπτη 20-01-2022 θα υπάρχουν δύο κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών προκειμένου να διενεργήσουν ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS για τον COVID-19, σε όποιους Πολίτες ενδιαφέρονται  (17/01/2022)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,  Γαλατάς, 17-01-2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών σας ενημερώνουν ότι την Πέμπτη 20-01-2022 θα υπάρχουν δύο κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών προκειμένου να διενεργήσουν ΔΩΡΕΑΝ  RAPID TESTS για τον COVID-19, σε όποιους Πολίτες ενδιαφέρονται.


Η διενέργεια προληπτικών ελέγχων είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί  συμβάλλει καθοριστικά στον περιορισμό και τον έλεγχο της υψηλούς μεταδοτικότητας μετάλλαξης όμικρον, καθώς η ανίχνευση των θετικών για covid συμπολιτών μας, οδηγεί στο περιορισμό τους και στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης του ιού.


Τα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ θα βρίσκονται:


1. Στον Γαλατά κατά τις ώρες 11:00 – 14:30 στο ισόγειο του Κ.Δ.Α.Π. Τροιζηνίας


2. Στη Λουτρόπολη Μεθάνων κατά τις ώρες 11:00 – 14:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.


Επισημαίνεται ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι απολύτως σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του.


Παρακαλούνται οι Πολίτες που επιθυμούν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ  RAPID TESTS, να προσέλθουν χωρίς ραντεβού και να φέρουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και το Δελτίο Αστυνομικής τους Ταυτότητας.