Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από Αγία Άννα έως το κατάστημα Βασιλέρη, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ από τη Δευτέρα 10-05-2021  (09/05/2021)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 09-05-2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από Αγία Άννα έως το κατάστημα Βασιλέρη, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ από τη Δευτέρα 10-05-2021.


Το έργο θα εκτελεστεί από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καθώς αφορά αρμοδιότητά της σύμφωνα με το ΦΕΚ Β΄1787/06-09-2007 (Πίνακας 3) και επισημαίνεται ότι σύντομα θα ακολουθήσουν ανάλογες επεμβάσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου μας.


Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ», η Δημοτική Αρχή εισηγείται για τις προτεραιότητες  του οδικού δικτύου του Δήμου και μετά από τη θετική γνωμοδότηση της Περιφέρειας, εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς αφορούν δική της αρμοδιότητα.


Η Δημοτική Αρχή τονίζει ότι οι προσπάθειες «κάποιων δήθεν υπερασπιστών του Τόπου μας» προκειμένου να σταματήσει το συγκεκριμένο καθώς και ανάλογα έργα, καθίστανται άκαρπες!!!


Οι «αρχιερείς του τίποτα και του δήθεν»  που βυσσοδομούν στο παρασκήνιο με μηχανορραφίες και δολοπλοκίες, είναι αυτοί που δημιούργησαν ένα Δήμο – Φέουδο συγκεκριμένων μηχανισμών.


Η συνήθης τακτική της δημαγωγίας και του λαϊκισμού είναι αυτή που οδήγησε στην αναπτυξιακή ακινησία  με τη σχεδόν αυτόματη – μονολιθική αντίδραση σε κάθε αλλαγή.


Η Δημοτική Αρχή βάζει το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων πάνω από εφήμερα μικροπολιτικά οφέλη και αχαλίνωτες φιλοδοξίες, καθώς η πορεία προς την ανάπτυξη είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.


Η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες αυτού του Τόπου αποτελεί αφετηρία και τέρμα κάθε προσπάθειάς μας και δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε καμία «μικροπολιτική τακτική»!!!!