Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, κ. Σπύρος Πολλάλης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων  (31/08/2020)
ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 30-08-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, κ. Σπύρος Πολλάλης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση  με αφορμή τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων:

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά, όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν το στόχο τους και ανοίγεται πλέον μια καινούργια σελίδα στη ζωή τους.

Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από μια πρωτοφανή πανδημία, η οποία δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στον τομέα της Εκπαίδευσης. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρατε να επισφραγίσετε με τον καλύτερο τρόπο την πολυετή και επίπονη προσπάθειά σας. Ξεπεράσατε τα εμπόδια και μετατρέψατε τη δυσκολία σε επιτυχία. Μια επιτυχία, που σηματοδοτεί τη νέα αρχή της προσωπικής και επαγγελματικής σας εξέλιξης.

Αξιέπαινη όμως είναι και η προσπάθεια όλων όσων δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους. Η αποτυχία μπορεί να είναι προσωρινή, καθώς οι ευκαιρίες στην πορεία της ζωής συνεχίζονται. Το μυστικό της επιτυχίας, είναι η επιμονή και η προσήλωση στα όνειρά σας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις οικογένειες των μαθητών, για την πολύπλευρη στήριξή τους σε ηθικό, ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο.

Παράλληλα, για άλλη μια χρονιά, τα αποτελέσματα απέδειξαν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας. Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές, που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στη δύσκολη διαδρομή των μαθητών.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες, έτοιμους να συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.

Είμαι βέβαιος ότι το αύριο του τόπου μας είναι στα καλύτερα χέρια, τα δικά σας χέρια!

Σας εύχομαι να έχετε υγεία, να μην χάσετε ποτέ την πίστη στις δυνάμεις σας και να περάσετε φοιτητικά χρόνια πλούσια σε εμπειρίες, που θα χρησιμοποιήσετε ως εφαλτήριο για την κοινωνική και επαγγελματική σας ανέλιξη.»