Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Τροιζηνίας και στον Παιδικό Σταθμό  (26/08/2020)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
(ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Γαλατάς 26-08-2020

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Τροιζηνίας και στον Παιδικό Σταθμό.

Οι ωφελούμενες ή οι ωφελούμενοι που έχουν λάβει αξία τοποθέτησης (voucher) και επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 – 2021», παρακαλούνται να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί, από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της Ε.Ε.Τ.Α.Α., καθώς και να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο Εισόδου μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Ε.Ε.Τ.Α.Α. («Ειδική εφαρμογή για τα απογραφικά δελτία Εισόδου – Εξόδου»), με τη χρήση των  κωδικών  taxisnet.

1. Για το ΚΔΑΠ Τροιζηνίας να προσέλθουν την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρες 08:00 – 14:00 στο χώρο του ΚΔΑΠ,  προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών έχοντας επιπλέον  μαζί τους ταυτότητα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση υγείας παιδιάτρου.

2. Για τον Παιδικό Σταθμό να προσέλθουν την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρες 08:00 – 14:00 στο χώρο του Παιδικού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών έχοντας επιπλέον  μαζί τους,  πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,  βεβαίωση εργασίας μητέρας / δελτίο ανεργίας,  βεβαίωση παιδιάτρου και  φωτοτυπία του βιβλιαρίου ασθενείας όπου αποτυπώνονται τα εμβόλια.

τηλ. επικονωνίας: 22980- 35050