Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 20-08-2020 τα Δημοτικά Καταστήματα θα λειτουργούν κανονικά  (19/08/2020)
ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 19-08-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 20-08-2020 τα Δημοτικά Καταστήματα θα λειτουργούν κανονικά.

Όποιος πολίτης επιθυμεί επικοινωνία με το προσωπικό με φυσική παρουσία, θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, με απαραίτητη τη χρήση προστατευτικής  μάσκας.

Όσον αφορά το Ταμείο, θα λειτουργεί κανονικά, με παραμονή των ενδιαφερομένων έξω από το Δημοτικό Κατάστημα, με χρήση μάσκας και αυστηρή τήρηση των αποστάσεων. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας, Υπάλληλος του Δήμου θα παραλαμβάνει τους λογαριασμούς και θα διεκπεραιώνεται η διαδικασία της πληρωμής, χωρίς φυσική παρουσία των Πολιτών εντός του Καταστήματος.

Τα ανωτέρω μέτρα λαμβάνονται με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και με σταθερή προτεραιότητα την προστασία και την υγεία των Πολιτών και των Εργαζομένων.

Στόχος μας είναι οι Υπηρεσίες του Δήμου να παρέχονται κανονικά. Το ανθρώπινο  δυναμικό μας είναι στη διάθεση των Πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετεί τα αιτήματά τους (όπου δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία), μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ή απλού ταχυδρομείου.

Οι Παιδικές Χαρές και οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό για προληπτικούς λόγους.
Το αίσθημα ατομικής ευθύνης του καθενός και η εναρμόνιση με τα μέτρα και τις οδηγίες της Πολιτείας, παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19. Οφείλουμε όλοι να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας σαν να είμαστε φορείς του ιού και να κάνουμε τα προβλεπόμενα, ώστε να περιορίσουμε το κίνδυνο μετάδοσής του στους γύρω μας.